Matsuri (Jon&Coo မှ လုပ်ကိုင်သည်) အကောင့်နှင့် ၎င်းနှင့် ချိတ်ဆက်ထားသော ကိုယ်ရေးဒေတာများ (Facebook Login မှတစ်ဆင့် ရရှိသော အချက်အလက်များ အပါအဝင်) ကို အောက်ပါနည်းလမ်းများထဲမှ တစ်ခုခုဖြင့် ဖျက်နိုင်ပါသည်။
1. အက်ပ် သို့မဟုတ် ဝက်ဘ်ဆိုက်တွင် ဖျက်ခြင်း
Matsuri iOS အက်ပ်
- မျက်နှာပြင်အောက်ခြေရှိ “ကျွန်ုပ်၏စာမျက်နှာ” ကို ဖွင့်ပါ။
- “ဆက်တင်များ” ကို ဖွင့်ပါ။
- အောက်ဆုံးရှိ “အကောင့်ဖျက်ရန်” ကို နှိပ်ပါ။
- အီးမေးလ်လိပ်စာနှင့် စကားဝှက်ဖြင့် စာရင်းသွင်းထားပါက “စကားဝှက်ကို အတည်ပြုပါ” တွင် စကားဝှက်ကို ထည့်ပါ (Apple၊ Google သို့မဟုတ် Facebook ဖြင့် အကောင့်ဝင်ထားပါက ကွက်လပ်အတိုင်း ထားခဲ့ပါ)။
- “ကျွန်ုပ်၏အကောင့်ကို ဖျက်ရန်” ကို နှိပ်ပြီး “အကောင့်ကို ဖျက်မလား။” ဟု မေးသည့်အခါ “ကျွန်ုပ်၏အကောင့်ကို ဖျက်ရန်” ကို ထပ်မံ နှိပ်ပါ။
ဝက်ဘ်ဆိုက် (matsuri.group)
- matsuri.group သို့ အကောင့်ဝင်ပြီး အကောင့်ဆက်တင်များ ကို ဖွင့်ပါ။
- “လုံခြုံရေး” တဘ်ကို ဖွင့်ပါ။
- “အန္တရာယ်ရှိသော လုပ်ဆောင်ချက်များ” → “အကောင့်ဖျက်ရန်” တွင် “ဖျက်ရန်” ကို နှိပ်ပါ။
- အတည်ပြုကွက်တွင် “delete” ဟု ရိုက်ထည့်ပါ။ အီးမေးလ်လိပ်စာနှင့် စကားဝှက်ဖြင့် စာရင်းသွင်းထားပါက “လက်ရှိ စကားဝှက်” ကိုလည်း ထည့်ပါ။
- “အကောင့်ဖျက်ရန်” ကို နှိပ်ပါ။
အကောင့်ကို ဖျက်လိုက်ပါက ပရိုဖိုင်၊ သိမ်းထားသည့်အရာများ၊ လက်မှတ်များ၊ အော်ဒါမှတ်တမ်းနှင့် MTC သို့မဟုတ် MLC လက်ကျန်အားလုံး အပြီးတိုင် ပျက်သွားမည်ဖြစ်ပြီး ပြန်လည်ရယူ၍ မရပါ။ blockchain ပေါ်တွင် မှတ်တမ်းတင်ပြီးသော ငွေပေးငွေယူများကို နည်းပညာအရ ဖျက်၍ မရသဖြင့် အမည်မဖော်သော မှတ်တမ်းများအဖြစ် ကျန်ရှိနေပါမည်။
ဥပဒေအရ သိမ်းဆည်းထားရန် လိုအပ်သော ငွေပေးငွေယူမှတ်တမ်းများကို ကိုယ်ရေးအချက်အလက် မူဝါဒ အပိုဒ် 9 တွင် သတ်မှတ်ထားသော ကာလအတိုင်း သိမ်းဆည်းပြီးနောက် ဖျက်ပါသည်။
2. ဖျက်ပေးရန် ကျွန်ုပ်တို့ထံ တောင်းဆိုခြင်း
အက်ပ် သို့မဟုတ် ဝက်ဘ်ဆိုက်သို့ အကောင့်ဝင်၍ မရပါက ဆက်သွယ်ရန် ဖောင် မှတစ်ဆင့် “အကောင့်ဖျက်ရန် တောင်းဆိုချက်” ဟူသော ခေါင်းစဉ်ဖြင့် ဆက်သွယ်ပါ။ စာရင်းသွင်းထားသော အီးမေးလ်လိပ်စာနှင့် အမည်ကို ထည့်သွင်းဖော်ပြပါ။ office@jonandcoo.org သို့ အီးမေးလ်ဖြင့်လည်း ပို့နိုင်ပါသည်။ ကိုယ်တိုင်ဖြစ်ကြောင်း အတည်ပြုပြီးနောက် အခြေခံအားဖြင့် ရက်ပေါင်း 30 အတွင်း ဆောင်ရွက်ပေးပါမည်။
3. Facebook နှင့် ချိတ်ဆက်မှုကို ဖြုတ်ခြင်း
Facebook Login ကို အသုံးပြုခဲ့ပါက Facebook ဆက်တင်များမှ Matsuri ကို ဖယ်ရှားနိုင်ပါသည်။
- Facebook တွင် “ဆက်တင်များနှင့် ကိုယ်ရေးအချက်အလက်” → “ဆက်တင်များ” ကို ဖွင့်ပါ။
- “အက်ပ်များနှင့် ဝက်ဘ်ဆိုက်များ” ကို ဖွင့်ပါ။
- “Matsuri” ကို ရွေးပြီး “ဖယ်ရှားရန်” ကို ရွေးပါ။
ကွန်ပျူတာတွင် facebook.com/settings?tab=applications မှ တိုက်ရိုက် ဖွင့်နိုင်ပါသည်။ Facebook အပ်ဒိတ်များကြောင့် မီနူးအမည်များ ပြောင်းလဲနိုင်ပါသည်။
ချိတ်ဆက်မှုကို ဖြုတ်ပြီးနောက် Matsuri သည် Facebook မှ အချက်အလက်များကို ထပ်မံ မရရှိနိုင်တော့ပါ။ သို့သော် ယခင်က ရရှိသိမ်းဆည်းထားပြီးသော အချက်အလက်များ (အမည်၊ အီးမေးလ်လိပ်စာ၊ ပရိုဖိုင်ပုံ URL စသည်) သည် အထက်ပါ နည်းလမ်း 1 သို့မဟုတ် 2 ဖြင့် အကောင့်ကို ဖျက်သည်အထိ ကျန်ရှိနေပါမည်။